Ünlü televizyoncu Müge Anlı’nın programında gündeme gelen ve yaptığı açıklamalarla stüdyodaki herkesi şoke eden üfürükçü Derya Gönül Aydın, Bursa’da gözaltına alındı. Almanya’da çocuklarının hastalıkları sebebiyle kendisine başvuran iki kardeşin, Aydın’ın etkisi altında kaldıkları ve eşleriyle irtibatı kestikleri ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı Canlı Yayında Tepkisini Gizleyemedi

Programda, çocuklarının tedavisi için medet uman Emine ve Hülya Gaygısız kardeşlerin, üfürükçü Derya Gönül Aydın’ın yönlendirmeleriyle evlerini terk ettikleri ortaya çıkmıştı. Stüdyoda “Mehdi’nin askeri” olduğunu söyleyen Aydın, “Hilafet yakındır, Mehdi’yi Bursa’da saklıyorum” gibi ifadelerle hem Müge Anlı’yı hem de izleyenleri çileden çıkardı.

Müge Anlı, canlı yayında üfürükçü kadının bu iddialarına karşı tepkisini sert bir şekilde dile getirerek, “İnsanları nasıl bu kadar kandırabiliyorsunuz?” diye sormuştu. Aydın’ın bu açıklamaları sonrası sosyal medyada da büyük bir tepki dalgası oluştu.

Çocuklarıyla Stüdyoya Döndüler

Üfürükçü Gönül Aydın’ın yanına gittikten sonra kendilerinden haber alınamayan Emine ve Hülya kardeşlerin eşleri, Müge Anlı’ya başvurarak yardım istemişti. Anlı ve ekibinin yürüttüğü yoğun çalışmalar sonucunda, kadınların Bursa Nilüfer’deki bir evde çocuklarıyla birlikte olduğu tespit edildi.

Canlı yayına katılan kardeşler, yanlıştan döndüklerini ve Gönül Aydın’ın kendilerini etkisi altına aldığını itiraf ederek ailelerinden özür diledi.

"Mehdi Geldi, Bursa’da!"

Programa telefonla bağlanan Derya Gönül Aydın, akılalmaz iddialarını sürdürdü. “Mehdi geldi, Bursa’da” diyen Aydın, “Ben hastaları tedavi ediyorum ama büyü yapmıyorum” diyerek kendisini savundu. Bu açıklamalar stüdyoda tansiyonun yükselmesine neden oldu.

“Hilafet yakındır, buradan duyuracaktım” ifadeleriyle olayın boyutunu daha da büyüten Aydın, çevresindeki insanları bu söylemleriyle manipüle ettiğini itiraf edercesine konuştu.

Bursa Polisi Harekete Geçti

Olayların ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer ilçesindeki eve baskın düzenleyerek üfürükçü Derya Gönül Aydın’ı gözaltına aldı. Aydın, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, hakkında dolandırıcılık ve insanları yanılttığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Müge Anlı’nın gündeme taşıdığı bu olay, yalnızca programın izleyicileri arasında değil, ülke çapında büyük yankı uyandırdı. Gelişmeler yakından takip ediliyor.