Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan U-21 Ligi Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki derbi maçı siyah beyazlı ekibin 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini Muhammed Enes Durmuş, Oğuzhan Aydoğan ve Sedat Şahintürk kaydederken, sarı lacivertli ekibin tek golünü ise Savaş Polat attı.

 

BEŞİKTAŞ'TAN 'EFENDİ'LİK ÖRNEĞİ

DHA'nın haberine göre, Beşiktaş 3-0 öndeyken, 3 oyuncu değişikliği hakkı dolmuş olan Fenerbahçe'de Alparslan Demir sakatlanınca oyuna devam edemedi. Beşiktaş'ın hocası Yasin Sülün, 74. dakikada 2 oyuncu değiştirme hakkı olmasına rağmen Sedat Şahintürk'ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu sahaya sürmedi ve böylelikle karşılaşma 10'ar oyuncu ile tamamlandı.

 

 

"HİÇBİR GALİBİYET BİR GENCİN HAYALLERİNDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL"

Sülün maçın ardından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçeli Alparslan Demir'in ciddi sakatlığına çok üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden ve hayallerinden daha önemli değildir. Ekip kararı aldık. Her şey kazanmak değil. Buruk bir sevinç var. Her hoca benim gibi karar alırdı. Maç içinde hiç gerginlik olmadı" dedi.

 

 

"DOĞRUSUNU YAPTIK"

Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydeden Oğuzhan Aydoğan ise, "Centilmenlik yapmamız gerektiğini düşündük. Doğrusunu yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.