Adana'da, AK Parti'nin Seyhan Belediye Başkan adayı Fikret Yeni'yi bıçakla yaralayan şüpheli, Mersin Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

AA'nın haberine göre, önceki dönem AK Parti Adana İl Başkanı da olan Fikret Yeni'yi, dün partisince merkez Seyhan ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıda bıçakla yaralayan M.A, teslim olmak için Mersin Asayiş Şube Müdürlüğüne gitti. Burada gözaltına alınan zanlı, kente gelen Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Adana'ya götürüldü.

TOPLANTI SIRASINDA BIÇAKLADI

Fikret Yeni, dün akşam saatlerinde, partisince merkez Seyhan ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantı sırasında yanına gelen ve bir süre kendisiyle konuşan M.A. tarafından bıçaklanmıştı. Seyhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yeni'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmişti. Polis ekipleri, şüpheli M.A'yı yakalamak için çalışma başlatmıştı.