Milli Atletlerin Evini Soyan Hırsızlara 15 Yıl Hapis İstemi

Milli atletler Dilek Esmer, Sema Aydemir ve Meliz Redif’in 2018 yılında Beyoğlu’ndaki evlerine giren hırsızlar, ziynet eşyaları, nakit para, kredi kartları ve araçlarını çalarak kaçmıştı. Bağcılar’da sahte plakayla yakalanan şüpheliler, araçtan çıkan DNA örnekleriyle suçları tespit edilince tutuklandı. Hırsızlar hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

MAGAZİN - 22-02-2025 17:07

Sözcü'de yer alan habere göre, Milli atletler Dilek Esmer, Sema Aydemir ve Meliz Redif, 2018 yılında Beyoğlu'nda birlikte yaşadıkları eve hırsız girmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Gece yarısı uyanan Aydemir, hırsızı fark edip kovalamıştı.

Milli atletlere ait ziynet eşya, nakit para ve kredi kartlarını çalan hırsızlar, bir de araçlarını çalıp kayıplara karışmıştı. Sporcular, hırsızlardan şikayetçi olmuştu.

15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Sabah'ta yer alan habere göre otomobili çalan hırsızlar, Bağcılar'da sahte plakayla yakalandı. Hırsızlık iddialarını reddeden Hakan Ö. ve Cenap A., araçtan kendilerine ait DNA çıkınca yakayı ele verdi.

İki şüpheli hakkında 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'bina içerisinde hırsızlık' suçları kapsamında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Günün Diğer Haberleri