Ataşehir'in görevden alınan belediye başkanı Battal İlgezdi ve olası genel başkana adaylarından Muharrem İnce kontrolündeki internet gazetelerinin Cemal Canpolat'a rakip olarak İstanbul il başkanı adayı olan Canan Kaftancıoğlu'na yönelik dezenformasyon haberler yapmaya devam ediyorlar. Kaftancıoğlu'nın 2012'de atmış olduğu tweetlerin başından ve sonunan keserek AKP'nin havuz medyasını aratmayacak bir tarz sergileyen sitelere Halk Tv'de eklendi.
HALK TV TARAF OLDU
Halk TV, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aday olan Canan Kaftancıoğlu’na ilişkin dikkat çeken bir haber yaptı. CHP İstanbul İl Başkanlığı için sandık başına giderken, Halk TV’nin iki başkan adayın biri olan Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alması, sosyal medyada büyük bir tepkiye neden oldu.
Halk TV’nin, İstanbul İl Başkan adayı Kaftancıoğlu’nun 6 yıl önce attığı tweeti yeni atılmış gibi gündeme getirmesi, “Halk TV seçimlerde Cemal Canpolat'ı desteklediğini göstermiş oldu.
KAFTANCOĞLU'NA SANSÜR
Kılıçdaroğlu ve il başkanı Cemal Canpolat'ın konuşmasını canlı veren Halk TV il başkan adayı Canan Kaftancıoğlu'nu sansürlenmesi ise gözden kaçmadı.