GÜRER: ÇARŞIDA-PAZARDA PEMBE TABLO YOK! HÜKUMETİN ÇİZDİĞİ PEMBE TABLO NEREDE ?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, yurttaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ömer Fethi Gürer, halkın pahalılıktan yakındığını belirterek, “Her gün artarda gelen zamlar, insanımızın belini büküyor. Göstermelik büyüme rakamları, göstermelik işsizlik oranları, çarşıya pazara yansımamış” dedi.

EKONOMİ - 16-04-2018 15:06

ZAMLAR BIKTIRDI 

 

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, “Akaryakıta, elektriğe doğalgaza, temel gıda ürünlerine gelen zamlar, zaten alım gücü düşük olan yurttaşımızı olumsuz yönde etkiliyor, motorine bir haftada 3 kez zam geldi. İnsanlar her sabah yeni bir zam haberiyle uyanıyor” dedi. 

 

HÜKÜMETİN ÇİZDİĞİ PEMBE TABLO NEREDE 

 

Hükümetin, çarşıda-pazardaki ateşi görmezden geldiğini, ekonomide pembe tablo çizmeye çalıştığını anlatan Ömer Fethi Gürer, “Her hafta sonu olduğu gibi, geçtiğimiz hafta sonu da Niğde’de hemşerilerimin arasındaydım. Yüzlerce esnafı ziyaret ettim, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettim. İnsanlar hayat pahalılığından şikâyetçi. Esnaf çok zor durumda. Cadde ve sokakta karşılaştığım hemşerilerim, sürekli zamlardan dert yanıyor. Ancak hükümete baktığınız zaman, sanki Türkiye’de her şeyin güllük gülistanlık olduğunu göstermeye çalışıyor. Caddede, sokakta, çarşıda pazarda pembe tablo yok” diye konuştu. 

HER ZAMAN HALKIMIZIN ARASINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, halkın sorunlarını birebir dinleyip, bu sorunları Meclis gündemine taşıdığını da ifade ederek, “Her fırsatta, hemşerilerimin arasında olmaya özen gösteriyorum. Köyde, kasabada, tarlada, çarşıda, pazarda hemşerilerimle sürekli görüşüp, onların sorun ve taleplerini dinliyor, bu sorunları Meclise taşıyorum ve çözümü konusunda da takipçi oluyorum” diye konuştu. 

Günün Diğer Haberleri